Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Mango - Sport i Moda
3/5

Mango katalozi od 01.04.2024 > Svi akcije

Mango - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Mango katalog

3/5
Actual brochure

Mango letak je najbrži i najefikasniji način planiranja kupovine, a Kimbino nudi upravo taj letak, kao i letke drugih trgovina, na našim stranicama. Mango novi katalog na svojim stranicama sadrži sve potrebne informacije o trenutnim akcijama i novim kolekcijama.

Katalog Mango s početkom 01.04.2024 možete pronaći ovdje.

 

Mango – trgovina koja mari za okoliš

Shop

Mango katalog 2024 nažalost ne govori dovoljno o tomu koliko Mango svakodnevno radi da bi naš planet održao zdravim. Trenutno 79% odjevnih predmeta Mango sadrži održiva svojstva, a do kraja 2022., takva će svojstva sadržavati 100% odjeće Mango.

Recikliranje ne staje tu – Mango ima velike planove za budućnost. Do 2025. će godine reciklirati 50% poliestera i 100% pamuka, dok će do 2030. godine sva celulozna vlakna dolaziti iz kontroliranih izvora!

Upravo ovo odvaja Mango od konkurencije!

Trgovina je, kao i proizvodnja, započela s radom 1984. godine, a sada – četrdeset godina kasnije – Mango je jedna od vodećih modnih franšiza na svijetu! Barcelonu naziva domom, a ondje se sjedište nalazi i danas. Rasprostranjena u 110 zemalja, trgovina Mango okupira gotovo milijun metara kvadratnog prostora kroz svoje poslovnice!

U Hrvatskoj se Mango može pronaći u svakom većem centru, od Dubrovnika, Splita, Zadra i Rijeke, do Zagreba u središtu i Osijeka na samom istoku Republike Hrvatske. Većina trgovina radi svakim danom od 09:00 do 21:00, dok su radna vremena vikendom skraćena.

Mango akcija je, prema tomu, dostupna svakim danom, a sve dodatne informacije možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici - shop.mango.com/hr-en. Naravno, ako Mango katalozi ne nude ono što tražite, pogledajte druge trgovine u kategoriji Sport i Moda, poput Hervis, Intersport, Planet obuća, Deichmann, Decathlon, Zara, Takko, New Yorker, Mephisto i CCC.

 

Mango – odjeća za svako godišnje doba

Assortment

Mango nudi apsolutno svu odjeću koju možete pronaći, neovisno o spolu, godišnjem dobu, uzrastu i materijalu! Zbog toga su Mango akcije nešto što se mora iskoristiti, jer svaki Mango letak nudi popuste na najnovije komade, koji se redovito ažuriraju prema najnovijim trendovima.

Katalog Mango pregledajte na našim stranicama.

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Mango katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Mango -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.