KimbinoKimbino
Logo trgovine Takko - Odjeća i obuća
3/5

Takko Koprivnica Katalog od 01.06.2022 > Nova Akcija

OGLAS
OGLAS

Takko katalog Koprivnica

3/5
Actual brochure
Tko još ne zna za Takko? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu! Lepeza proizvoda u svim Takko trgovinama toliko je široka da možete kupiti gotovo sve što trebate, po cijenama koje će vas očarati. Posljednju ponudu koja vrijedi od 01.06.2022 možete pogledati ovdje. U Takko ponudi nešto nedostaje? Pokušajte to pronaći drugdje! Samo provjerite ponude ovih trgovina: Deichmann, H&M, Mango, Mephisto, New Yorker, Orsay, PittaRosso, Planet obuća, Shoebedo, Zara.

Takko trgovine možete pronaći i u gradu Zagreb, Osijek, Split, Sisak, Slavonski Brod,također. Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.takko.com/hr-hr direktno s ove stranice.

Papirnati katalozi stvar su prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Takko trgovina stigla je na Kimbino. Pohvalno je što tražite nove ponude Takko trgovine na internetu i time pomažete očuvanje okoliša.

Sada je lakše nego ikada uštedjeti novac prilikom kupnje!

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Takko u gradu Koprivnica

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Odjeća i obuća

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Takko -
    Logo trgovine Takko -