Tupperware katalog Jesen / Zima 2019

Zadnja prilika za iskorištenje nevjerojatnih Tupperware promocija. Ne dopustite
da vam promaknu! Među različitim ponudama naći ćete neke koje se ne propuštaju, poput ovih koje ističemo.

Otkrijte Tupperware ponude ovdje.

 • Zdjela clear (610 ml) za samo 108 kn
 • Podesivi pladajn Vip za samo 372 kn
 • Vrč termotup (1 l) za samo 558 kn
 • Zdjela (7.5 l) za samo 204 kn
 • Podesivi super valjak za samo 128 kn
 • Pravokutni silikonski kalup (1.5 l) za samo 260 kn
 • Veliko kuhalo za rižu (3 l) za samo 200 kn
 • Eko boca (750 ml) za samo 75 kn
 • Spremnik za užinu za samo 56 kn
 • Set Kamenica Trolovi za samo za samo 108 kn
 • Četvrtasti cheesmart za samo 167 kn
 • BreadSmart bez daske za rezanje za samo 445 kn
 • Jumbo salata za van s poklopcem i cjedilom za samo 334 kn
 • Preša za češnjak za samo 185 kn
 • Otvarač za konzerve za samo 272 kn
 • Gnječilica za krumpir za samo 75 kn

I ovo su samo neki od proizvoda u ponudi koje ćete naći u najnovijjem Tupperware online letku. Osim toga, u lecima nadolazećih tjedana pronaći ćete i mnoge druge!
Ostanite u toku, zahvaljujući Kimbino lecima i online katalozima.

Tupperware katalog

Svi ste vjerojatno čuli za svjetsko poznatu kompaniju koja se bavi izradom proizvoda za očuvanje svježine hrane pod imenom Tupperware. Tupperware je trenutno jedna od vodećih kompanija kada je riječ o pripremi hrane, te se svojom širokom i inovativnom ponudom definitivno pozicioniraju na tržištu.

Ako Vam je priprema hrane hobi, te pripremljene delikatese želite duže vrijeme očuvati svježima, onda ste našli pravu kompaniju! Tražite cjenovno prihvatljiva kuhinjske proizvode koje ćete koristiti kroz godine ispred vas? Ne brinite se! Sve tražene proizvode možete pronaći u najbližoj Tupperware prodavaonici. 

Ako vas zanima trenutna ponuda koja vrijedi od 04.11.2019, ne zaboravite provjeriti trenutni Tupperware katalog 2019 ovdje. Većina kulinarskih eksperta često spominje Tupperware. Nastavite čitati kako biste saznali sve razloge zašto je Tupperware najbolji izbor za Vašu kuhinju. 

Raznolik i Tematski Asortiman Tupperware Proizvoda

Tupperware svoje poslovanje fokusira na kvaliteti i inovaciji, te svojim kupcima svakodnevno nude praktične kuhinjske proizvode po atraktivnim cijenama. Tupperware svoju ponudu fokusira na kupce, te trenutnu sezonu što im uvelike daje prednost u usporedbi s konkurencijom. U samim počecima, kompanija se fokusirala na proizvodnju praktičnih spremnika za hranu koji očuvaju svježinu i okus nakon vremena. Spremnici su se mogli naći u raznim veličinama i bojama, te su svojom kvalitetom potpuno revolucionirali način pripreme i konzumiranja hrane. 

U današnje vrijeme, Tupperware je modernizirana kompanija, te svoj poslovanje temelji na raznolikom asortimanu kuhinjskih proizvoda i pomagala. I dalje je najveći fokus na proizvodnju spremnika za hranu, međutim u ponudi možete naći razne kalupe za kolače, kuhinjski pribor i posuđe, praktična kuhinjska pomagala i sl. Tupperware uvelike brine o svojim kupcima, te se na službenim stranicama svakodnevno mogu pronaći razni savjeti za korištenje proizvoda, recepti i akcijska ponuda. Kompanija svoje poslovanje fokusira na zadovoljstvo kupaca, te olakšavanje života u kuhinji. Naime, Tupperware proizvodi u cilju imaju olakšati posao u kuhinji, te poboljšati stupanj organizacije kuhinjskih pomagala i namirnica.

Tupperware izbacuje detaljnu ponudu novih proizvoda po akcijskim cijenama. Isto tako, na policama možete pronaći sezonsku ponudu koja će vam omogućiti pripremu najdražih namirnica. Kako biste ostali u toku s trenutnom ponudom, akcijskim cijenama, te promotivnom ponudom, ne zaboravite prolistati mjesečni Tupperware katalog. 

Tupperware je svjetski poznata kompanija koja je sinonim za kvalitetu, organiziranost i svježinu namirnica. Isto tako, vjerojatno ne postoji mjesto na svijetu gdje ne možete naći Tupperware proizvod. Nije teško zaključiti da kompanija nudi visokokvalitetne proizvode koji su praktični, te olakšavaju svaki kuhinjski posao. 

Ako želite ostati u toku s akcijskim ponudama, ne zaboravite prolistati Tupperware katalog koji možete preuzeti ovdje

Prolistajte Mjesečni Tupperware Katalog

Kao što smo već spomenuli, Tupperware uvelike brine o zadovoljstvu svojih kupaca tako da u ponudi imaju raznolike i kvalitetne proizvode. Trenutno je u ponudi preko 1,000 različitih kuhinjskih proizvoda i pomagala, te je ponekad veoma teško ostati u toku sa zadnjom ponudom. Ne brinite se! Trenutnu akcijsku ponudu možete pregledati u trenutnom Tupperware katalogu koji izlazi početkom svakog mjeseca. Trenutno izdanje traje 04.11.2019 - 01.12.2019 dana s početkom 04.11.2019. 

Važno je napomenuti da Tupperware katalog u rijetkim slučajevima možete naći u fizičkom obliku zato što su katalozi veoma opsežni. Na primjer, zadnji Tupperware letak ima čak 80 stranica s raznolikom ponudom proizvoda, recepata, i sl. Digitalnu verziju Tupperware kataloga veoma lako možete preuzeti ovdje

U slučaju da tražite specifičan proizvod kojeg trenutno nema na ponudi, provjerite ponude ostalih trgovački lanaca u blizinu kao što su Kik, NKD, Pepco, Tokić

Povijest Tupperware Trgovačkog Lanca

Tupperware je svjetski poznata kompanija koja zrači inovacijom. Kompanija je nastala davne 1946. godine kada je njezin osnivač Earl Tupper izumio način za duže očuvanje hrane. Naime, ne tako davno, hrana se prvenstveno konzumirala svježa, te se svježina gubila nakon nekog vremena. Osnivač kompanije je izumio način na koji se svježina i kvaliteta hrane može očuvati i nakon par dana. Tupperware je revolucionarna kompanija koja kroz desetljeća uspijeva patentirati nove inovativne proizvode koji uvelike olakšavaju kuhinjske poslove. 

U Hrvatskoj trenutno posluje dva ovlaštena distributera koji osiguravaju proizvode na policama svih većih trgovačkih lanaca. Isto tako, nova ponuda se prezentira svakog tjedna tijekom dana otvorenih vrata diljem 11 većih gradova. 

Na službenoj stranici, ne samo da možete naći trenutnu ponudu proizvoda, već možete provjeriti prilike za zaposlenje, ukusne recepte, te organizirati Tupperware party gdje Vam se besplatno prezentiraju najnoviji proizvodi. 

Ne želite propustiti atraktivne, tematske i akcijske ponude inovativnih Tupperware proizvoda? Kimbino.hr Vam sada donosi sve popuste i atraktivne ponude na jednom mjestu.

Tupperware Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Tupperware. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom Tupperware letku! Najnoviji letak pod imenom Tupperware - katalog traje 04.11.2019 - 01.12.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Tupperware. U kategoriji Ostalo također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.