Kimbino
Kimbino
OGLAS

Tupperware katalog Srpanj 2024 - Akcija i letak

OGLAS
Tupperware

Tupperware letak

Tupperware katalog

3/5
Actual brochure

Svi ste vjerojatno čuli za svjetsko poznatu kompaniju koja se bavi izradom proizvoda za očuvanje svježine hrane pod imenom Tupperware. Tupperware je trenutno jedna od vodećih kompanija kada je riječ o pripremi hrane, te se svojom širokom i inovativnom ponudom definitivno pozicionira na tržištu.

Ako Vam je priprema hrane hobi, te pripremljene delikatese želite duže vrijeme očuvati svježima, onda ste našli pravu kompaniju! Tražite cjenovno prihvatljive kuhinjske proizvode koje ćete koristiti kroz godine ispred vas? Ne brinite se! Sve tražene proizvode možete pronaći u najbližoj Tupperware prodavaonici. 

Ako vas zanima trenutna ponuda koja vrijedi od 01.07.2024 - 31.07.2024, ne zaboravite provjeriti trenutni Tupperware katalog 2024 - ovdje. Većina kulinarskih eksperta često spominje Tupperware. Nastavite čitati kako biste saznali sve razloge zašto je Tupperware najbolji izbor za Vašu kuhinju. 

 

 

 

Povijest Tupperware Trgovačkog Lanca

Shop

Tupperware je svjetski poznata kompanija koja zrači inovacijom. Kompanija je nastala davne 1946. godine kada je njezin osnivač Earl Tupper izumio način za duže očuvanje hrane. Naime, ne tako davno, hrana se prvenstveno konzumirala svježa, te se svježina gubila nakon nekog vremena. Osnivač kompanije je izumio način na koji se svježina i kvaliteta hrane može očuvati i nakon par dana. Tupperware je revolucionarna kompanija koja kroz desetljeća uspijeva patentirati nove inovativne proizvode koji uvelike olakšavaju kuhinjske poslove. 

U Hrvatskoj trenutno posluju dva ovlaštena distributera koji osiguravaju proizvode na policama svih većih trgovačkih lanaca. Isto tako, nova ponuda se prezentira svakog tjedna tijekom dana otvorenih vrata diljem 11 većih gradova. 

Na službenoj stranici, ne samo da možete naći trenutnu ponudu proizvoda, već možete provjeriti prilike za zaposlenje, ukusne recepte, te organizirati Tupperware party gdje Vam se besplatno prezentiraju najnoviji proizvodi. 

Ne želite propustiti atraktivne, tematske i akcijske ponude inovativnih Tupperware proizvoda? Kimbino.hr Vam sada donosi sve popuste i atraktivne ponude na jednom mjestu.

Prolistajte Mjesečni Tupperware Katalog

Kao što smo već spomenuli, Tupperware uvelike brine o zadovoljstvu svojih kupaca tako da u ponudi imaju raznolike i kvalitetne proizvode. Trenutno je u ponudi preko 1,000 različitih kuhinjskih proizvoda i pomagala, te je ponekad veoma teško ostati u toku sa zadnjom ponudom. Ne brinite se! Trenutnu akcijsku ponudu možete pregledati u trenutnom Tupperware katalogu koji izlazi početkom svakog mjeseca. Trenutno izdanje traje 01.07.2024 - 31.07.2024.

Važno je napomenuti da Tupperware katalog u rijetkim slučajevima možete naći u fizičkom obliku zato što su katalozi veoma opsežni. Na primjer, zadnji Tupperware letak ima čak 80 stranica s raznolikom ponudom proizvoda, recepata, i sl. Digitalnu verziju Tupperware kataloga veoma lako možete preuzeti ovdje

U slučaju da tražite specifičan proizvod kojeg trenutno nema na ponudi, provjerite ponude ostalih trgovački lanaca u blizinu kao što su Bauhaus, Pevex, Smit Commerce, JYSK, IKEA, Prima, Lesnina, Emmezeta, Harvey Norman i Pepco, dok čitav asortiman možete pregledati na tupperware.hr.

Raznolik i Tematski Asortiman Tupperware Proizvoda

Assortment

Tupperware svoje poslovanje fokusira na kvaliteti i inovaciji, te svojim kupcima svakodnevno nude praktične kuhinjske proizvode po atraktivnim cijenama. Tupperware svoju ponudu fokusira na kupce, te trenutnu sezonu što im uvelike daje prednost u usporedbi s konkurencijom. U samim počecima, kompanija se fokusirala na proizvodnju praktičnih spremnika za hranu koji očuvaju svježinu i okus nakon vremena. Spremnici su se mogli naći u raznim veličinama i bojama, te su svojom kvalitetom potpuno revolucionirali način pripreme i konzumiranja hrane. 

U današnje vrijeme, Tupperware je modernizirana kompanija, te svoj poslovanje temelji na raznolikom asortimanu kuhinjskih proizvoda i pomagala. I dalje je najveći fokus na proizvodnju spremnika za hranu, međutim u ponudi možete naći razne kalupe za kolače, kuhinjski pribor i posuđe, praktična kuhinjska pomagala i sl. Tupperware uvelike brine o svojim kupcima, te se na službenim stranicama svakodnevno mogu pronaći razni savjeti za korištenje proizvoda, recepti i akcijska ponuda. Kompanija svoje poslovanje fokusira na zadovoljstvo kupaca, te olakšavanje života u kuhinji. Naime, Tupperware proizvodi u cilju imaju olakšati posao u kuhinji, te poboljšati stupanj organizacije kuhinjskih pomagala i namirnica.

Tupperware izbacuje detaljnu ponudu novih proizvoda po akcijskim cijenama. Isto tako, na policama možete pronaći sezonsku ponudu koja će vam omogućiti pripremu najdražih namirnica. Kako biste ostali u toku s trenutnom ponudom, akcijskim cijenama, te promotivnom ponudom, ne zaboravite prolistati mjesečni Tupperware katalog. 

Tupperware je svjetski poznata kompanija koja je sinonim za kvalitetu, organiziranost i svježinu namirnica. Isto tako, vjerojatno ne postoji mjesto na svijetu gdje ne možete naći Tupperware proizvod. Nije teško zaključiti da kompanija nudi visokokvalitetne proizvode koji su praktični, te olakšavaju svaki kuhinjski posao. 

Ako želite ostati u toku s akcijskim ponudama, ne zaboravite prolistati Tupperware katalog koji možete preuzeti ovdje.  

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Nož
Lopatica
Kalupi
Zdjela
Pladanj
Daska za rezanje
Sef
Ventil

Više kataloga iz kategorije

OGLAS