OGLAS
Svi su već čuli za Tupperware, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama u Tupperware trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Tupperware redovito predstavlja posebne ponude. Posljednju koja vrijedi od 06.05.2019. možete pronaći ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Kik, NKD, Pepco, Tokić?

Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili?Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.tupperware.hr direktno s ove stranice.

Zaboravite na papirnate kataloge, više vas neće zamarati. Kimbino vam pruža mogućnost da jednostavno provjerite aktualne ponude koje Tupperware izbaci na internetu. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zbog toga cijenimo što aktualne ponude Tupperware trgovina tražite na internetu.

Želite ustedjeti novac? Pokušajte tako što ćete kupiti proizvode po nižim cijenama,uskoro će uroditi plodom i vidjeti ćete razliku.

Kada se registrirate za primanje naših novosti ili skinete našu aplikaciju Kimbino, više nikada nećete propustiti specijalne ponude koje Tupperware nudi jer ćete ponudu Tupperware trgovina uvijek moći lako pratiti.