Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Elgrad - Dom i vrt
3/5

Elgrad katalozi od 01.02.2024 > Svi akcije

Elgrad - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Elgrad katalog

3/5
Actual brochure

Elgrad je jedan od najpoznatijih proizvođača materijala za uređenje interijera po mjeri u Hrvatskoj. Gradite li ili preuređujete svoj dom, novi Elgrad letak s novim popustima možete pronaći na našim stranicama. Elgrad akcije se redovito ažuriraju, a trenutna je Elgrad akcija, s početkom 01.02.2024, dostupna ovdje.

Ne zaboravite pregledati svaki novi Katalog Elgrad na našim stranicama.

 

Visoki standardi i inovacije

Shop

Otkad je Elgrad započeo s radom 1994. godine, drže se visokih standarda kvalitete i principa inovacije. Jedna od tih inovacija je rad po mjeri, nešto što je u Hrvatskoj do tog trena bilo teško pronaći.

Cilj je Elgrada ponuditi asortiman visoke kvalitete po pristupačnim, realnim cijenama. 2000. je godine Elgrad uspio sniziti cijenu materijala kroz optimiziranje krojnih shema – danas je to u Hrvatskoj standard krojenja materijala.

Da bi se tako visoki standardi održali, Elgrad aktivno prati nove trendove u dizajnu interijera kao i u industriji namještaja, tražeći prostor za inovacije i unaprijeđenja.

Ono što je zaista impresivno i najviše svjedoči uspjehu tvrtke Elgrad je širenje na vanjska tržišta. Osim poslovnica u Hrvatskoj, Elgrad ima jednu poslovnicu u Beču i jednu u Sarajevu.

Osim centara van Hrvatske, u Hrvatskoj možete pronaći centre u gradovima Zagreb, Rijeka, Zadar, Sisak, Varaždin, Pula i Slavonski Brod. Centri rade svakim radnim danom od 07:00 do 20:00.

Elgrad katalog 2024 ne govori o blogu i studijama slučaja koje možete pronaći na službenim stranicama i tako se inspirirati za iduću izgradnju. Ako Elgrad katalozi ne nude ono što tražite, pogledajte čitavu ponudu na elgrad.hr ili u nekoj od drugih trgovina u kategoriji Dom i vrt; Bauhaus, Pevex, Smit Commerce, JYSK, IKEA, Prima, Lesnina, Emmezeta, Harvey Norman i Mömax.

 

Idealan partner za obnovu

Assortment

Elgrad novi katalog donosi popuste na optimiranje krojnih mjera, izradu i piljenje prema mjerama kupca, lasersko i ravno kantiranje, kao i izradu kliznih vrata i ALU okvirnica – pripremljeni se materijali, dakako, dostavljaju.

Pregledajte Katalog Elgrad na Kimbinu!

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Elgrad katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

 

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Ormar
Polica
Utičnica
Košara
Vješalica
Rasvjeta
Laminat
Vrata
Ladice
Alat
Cijevi
Polica za cipele

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Elgrad -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.