KimbinoKimbino
Logo trgovine Top Shop - Dom i vrt
3/5

Top Shop - Svi katalozi i akcije od od srijede 01.09.2021

OGLAS
OGLAS

Top Shop katalog

3/5
Actual brochure
Tko još ne zna za Top Shop? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu! Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Top Shop trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Top Shop redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 01.09.2021 i dostupna je ako kliknete ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Bauhaus, Lesnina , Pevex, Smit Commerce?

Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.topshop.com.hr gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Top Shop trgovina. Znate li da pomažete očuvati okoliš? Pitate se kako? Tako što ste listanje papirnatih kataloga Top Shop trgovina zamijenili elektroničkima na internetu!

Sada je lakše nego ikada uštedjeti novac prilikom kupnje!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Top Shop katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Dom i vrt

Slijedi

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo