Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Top Shop - Dom i vrt
3/5

Top Shop katalozi od 27.10.2023 > Svi akcije

Top Shop - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Top Shop Katalog

3/5
Actual brochure

Topshop katalog je odličan način za uštedu novca, a s obzirom na to da ponude iz kataloga najčešće traju kroz dvomjesečni period, nikada ne možete zakasniti u kupovinu. Katalog Top Shop u svojoj ponudi najčešće nudi isto što možete pronaći na internetu ili na televiziji, ali po sniženim cijenama.

Top Shop novi katalog s početkom 27.10.2023 prelistajte ovdje, a niže možete saznati sve što nudi Top Shop katalog, kao i više o samoj trgovini Top Shop.

Top Shop – dostupniji nego ikad

Shop

Top Shop je u Hrvatskoj započeo s reklamama na televiziji koje su se na malim ekranima počele vrtjeti prije gotovo dvadeset godina, a prikazivanje traje i dan danas. Top Shop se u međuvremenu proširio na ostatak Europe, čime postaje jedna od vodećih trgovina na europskom tržištu, gdje je prisutna u dvadeset i jednoj zemlji, većinom u istočnoj i središnjoj Europi.

Napretkom interneta, digitalizaciji se prilagodila i trgovina Top Shop, što je upravo razlog iz kojega sada možemo u kupovinu koristeći Top Shop katalog, ali pristojan broj kupaca i dalje kupuje svoje proizvode preko televizije. U jednoj godini, njihove stranice broje više od 360 milijuna posjetitelja. Ovo ih čini jednom od najzaposlenijih trgovina u kategoriji Dom i vrt.

Uz to su prisutne i poslovnice u 180 objekata, a veliki je dio istih u Republici Hrvatskoj, gdje poslovnice postoje od istoka do juga zemlje. Većinom rade od 8 do 20 sati. Top Shop katalog ima svakako široku ponudu, ali da biste pregledali čitavu ponudu, morati ćete posjetiti njihov topshop.com.hr.

Ne zaboravite da u Top Shopu možete uštediti koristeći Klub 5*! Ovaj klub kupaca vam daje povlastice i u svakom trenu garantira minimalno 5% uštede na čitav asortiman. Odani kupci ovime ostvaruju uštede i dobijaju pristup prijevremenim ponudama.

Naravno, ako ne pronalazite što tražite, pogledajte druge trgovine u kategoriji, poput: Bauhaus, Pevex, Smit Commerce, JYSK, IKEA, Prima, Lesnina, Emmezeta, Harvey Norman i Mömax

 

Najpoznatiji brendovi na jednomu mjestu

Assortment

Kakve god aparate trebali za uređenje doma, Topshop katalog ih ima spremne. U poslovnicama možete kupiti neke od najpoznatijih brendova, poput Dormea, Rovusa, Walkmaxxa, Kosmodiska i Delimana. Katalog Top Shop nudi mnogo više od toga.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Top Shop katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Top Shop -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.