Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Pevec trgovine.

Pevec letak

Ako ste ikada kupovali proizvode za Vaš dom, vrlo je mala mogućnost da nikad niste čuli za uspješni trgovački lanac Pevec. Pevec je jedan od vodećih trgovačkih lanaca koji nudi raznoliku i kvalitetnu ponudu kućanskih i građevinskih proizvoda. Naime, trgovački lanac nudi širok asortiman proizvoda za dom i kućanstvo. Ako želite unaprijediti kvalitetu Vašeg doma, uputite se u Pevec. Tražite cjenovno prihvatljive proizvode koji odudaraju od konkurencije svojom kvalitetom i raznolikošću? Sve potrebne proizvode možete pronaći u Vama najbližoj Pevec poslovnici. 

Želite li ostati u toku s najnovijom ponudom koja vrijedi od 03.09.2020, ne zaboravite pogledati zadnji Pevec katalog 2020 ovdje. Nastavite čitati kako biste se uvjerili zašto je Pevec tržišni lider.

Raznolik Asortiman Pevec Proizvoda

Pevec fokusira svoje poslovanje na obujmu kvalitetnih proizvoda koje nudi svojim vjernim kupcima. Ako ste ikada posjetili Pevec trgovački lanac onda znate što raznolikost proizvodnog asortimana u svojoj srži znači. Pevec je vjerojatno pobjednik među kompanijama koje nude proizvode za dom kada je riječ o obujmu proizvodnog asortimana. 

Ponudu na Pevecovim proizvodima krasi više od 10,000 raznolikih proizvoda za dom. Tražite li specifičan proizvod za Vaš dom, vrlo je vjerojatno da ćete ga naći na policama Pevec trgovačkog lanca. Na policama se svakodnevno mogu pronaći svjetske prepoznati brendovi po akcijskim cijenama. Isto tako moguća je i veleprodaja ako posjedujete građevinsku kompaniju. Svaki proizvod, prije nego li se nađe na policama, prolazi kroz rigoroznu kontrolu kvalitete.

O obujmu Pevec ponude govori i vizija kompanije. Pošto kompanija ulaže ogromne resurse u unaprjeđenje proizvodnog asortimana, nekad je veoma teško pratiti koji novi proizvodi dolaze na police. Ne brinite! Akcijska ponuda je izrazito značajan dio poslovanja kompanije! Tjednu akcijsku ponudu možete provjeriti u tjednom Pevec katalogu. Naime, Pevec svojom ponudom se nameće kao prva izbor kada je riječ o kupovini neprehrambenih proizvoda kao što su građevinski materijal, te proizvodi za uređenje doma i vrta

Raznovrsni asortiman proizvoda dijeli se na sljedeće kategorije: 

  • Kućanski uređaji
  • Elektronski uređaji
  • Vrt i sport
  • Keramika i sanitarni proizvodi
  • Željeznarija
  • Dizajn doma
  • Građevina i boje

Isto tako, važno je za napomenuti da su svi proizvodi (domaći i inozemni) namijenjeni maloprodaji i veleprodaji.  Veoma je teško ostati u toku s Pevecovom ponudom zato što se na policama mogu naći više od 10,000 proizvoda. Najbolji način za praćenje novih Pevec akcija je putem Pevec kataloga. 

Pročitajte Mjesečni Pevec Katalog

Pošto je Pevec poznat po ogromnoj ponudi, ponekad je veoma teško ostati u toku s novom akcijskom ponudom. Najlakši način je mjesečni Pevec katalog koji izlazi početkom svakog mjeseca. Trenutno izdanje traje 03.09.2020 - 29.09.2020 dana s početkom 03.09.2020. Pevec katalog izlazi u dva službena oblika - digitalni i fizički. Fizički se još uvijek koristi, međutim sve više ljudi okreće se digitalnom obliku iz više razloga. Jednostavnost korištenja i očuvanje okoliša su dva najznačajnija razloga zašto koristiti digitalnu verziju Pevec kataloga. 

U rijetkim slučajevima može se desiti da traženi proizvod ne bude dostupan na Pevec policama. Kako biste kupili traženi proizvod, ne zaboravite provjeriti ponudu obližnjih trgovačkih lanaca kao što su Bauhaus, Lesnina , Smit Commerce

Povijest Pevec Trgovačkog Lanca

Pevec počinje s poslovanjem davne 1990. godine. Od samih početaka, trgovački lanac se pozicionira kao lider na tržištu neprehrambenih proizvoda. Tijekom poslovanja, asortiman proizvoda se nadopunjavao novim i raznolikim proizvodima. Danas se na Pevec policama može naći preko 10,000 proizvoda u sedam različitih kategorija. Važno je napomenuti da Pevec nije samo maloprodajni trgovački lanac, već veliki dio poslovanja odlazi na opskrbljivanje ostalih kompanija putem veleprodaje. Trenutno u Hrvatskoj posluje 24 poslovnice, a na službenim stranicama možete naći informacije o svakoj poslovnici kao što su radno vrijeme i adresa ovdje www.pevec.hr

Na službenim stranicama (Pevec.hr) se nalaze raznovrsne informacije poput akcijskih ponuda, zadnjih kataloga, prilika za zaposlenje, te veoma modernog web shopa. Ako tražite neki specifičan proizvod, te Vam Pevec poslovnica nije na dohvat ruke, slobodno iskoristite prednosti web shop-a, te naručite željeni proizvod. Unutar par dana proizvod će se naći pred vašim kućnim vratima. 

Važno je napomenuti da Pevec usmjeruje svoje poslovanje, ne samo na ponudu kvalitetnih proizvoda, već i na društveno odgovorne projekte. 

Skeptični ste oko propuštanja zadnje akcijske ponude u Pevec trgovinama? Kimbino.hr vam donosi sve popuste i ponude na jednom mjestu. Ne zaboravite se pretplatiti kako bi ste sve ponude dobili u pravo vrijeme.

Opremite svoj dom samo najkvalitetnijim proizvodima!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Pevec katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!