KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad

Djeca i igračke - Katalozi, letci, akcije online

Prikupili smo najnovije posebne ponude i letke iz Vaših omiljenih kompanija iz kategorije Djeca i igračke. Kimbino Vam pomaže brzo pronaći ponude i tako uštedjeti tijekom kupovine. Ovdje možete naći letke poznatih brendova poput Bima, kako i mnoge druge.

Učinkovito isplanirajte sljedeću kupovinu uz Kimbino. Trenutno su dostupni 1 online letci u kategoriji Djeca i igračke,koje smo organizirali za Vas. Pogledajte primjerice:

Ako ste zainteresirani za najnovije popuste i letke u Vašem gradu, možete ih provjeriti unosom imena grada u gornji desni kut internet stranice ili ga odaberite s sljedećeg popisa: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar.

Ako ne želite propustiti nijednu posebnu ponudu iz svog omiljenog lanca, možete se pretplatiti na bilten ili preuzeti aplikaciju Kimbino, čime pregledavanje letaka postaje još brže. Hvala vam što ste odabrali Kimbino. Zaboravite na papirnate letke koji nam nikada nisu pri ruci kad nam zatrebaju. S Kimbinom imate na raspolaganju sve informacije koje se odnose na kategoriju Djeca i igračke 24/7, a istovremeno smanjujete otpad od papirnih listića. Sjajno, zar ne?

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.