Logo trgovine Kik - Ostalo
3.5/5

KIK Novalja katalog - Novi letak online od sljedećeg tjedna

OGLAS
OGLAS

Kik katalog Novalja

3.5/5
Actual brochure
Skoro svatko zna za Kik, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Kik vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. Što je najvažnije, čini to po odličnim cijenama. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Bubamara, Delimano, Magic baby, NKD, Pepco, Tokić, Tupperware, Zooplus?

Ne znate li koji vam je Kik dućan najbliži, pokušajte s trgovinom u gradu Zagreb, Osijek, Pula, Split, Rijeka. Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.kik.hr gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Zaboravite na papirnate kataloge, više nema potrebe zamarati se njima. Kimbino vam omogućava da jednostavno na internetu provjerite aktualne ponude koje izbaci Kik. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Kik trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Želite uštedjeti novac? Pokušajte s kupovanjem proizvoda po nižim cijenama, uz malo strpljenja brzo ćete vidjeti razliku.

Želite pratiti ponude? Činite to mudro: Registrirajte se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Tako više nikada nećete propustiti ni jednu posebnu ponudu Kik trgovina.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Kik u gradu Novalja

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Kik -
Logo trgovine Kik -