Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine H&M - Sport i Moda
3/5

H&M katalozi od sljedećeg tjedna > Svi akcije

H&M - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

H&M Katalog

3/5
Actual brochure

Plan kupovine ne morate improvizirati u trgovini – od sada, možete ga isplanirati iz udobnosti vlastitog doma koristeći H&M letak! Ovo je vremenski najjeftiniji, a i ekološki najosviješteniji način planiranja kupovine. H&M katalog najnoviji je pristup novim kolekcijama, a H&M katalog s početkom sljedećeg tjedna možete pronaći na našoj web stranici.

 

H&M – grupa modnih proizvođača

Shop

H&M je više od samo proizvodnje i trgovine odjeće – to je konglomerat ustanovljenih brendova i poslovanja diljem svijeta, koji zajedno dizajniraju, proizvode i prodaju sve vrste odjeće.

H&M katalog ne govori dovoljno o reciklaži odjeće i ustanovljenim programima ekološke osviještenosti. U svakoj se H&M trgovini u Hrvatskoj možete riješiti stare odjeće koju ne želite ili vam više ne treba, čija je zamjena H&M akcija koju možete iskoristiti u idućoj kupovini.

Sva odjeća koja se opet može obući se reciklira i vraća se u prodaju u obliku second-hand komada, odjeća koja više nije korisna za nošenje se reciklira i koristi za proizvodnju nove odjeće, dok se sva odjeća koja nije dovoljno dobra za to šalje u uporabu u auto industriji!

U svojoj grupi H&M ima nekoliko brendova; H&M, COS, Weekday, H&M Home, Afound, & Other Stories, Arket, i Monki. U Hrvatskoj možete pronaći poslovnice diljem zemlje, u svakom većem gradu: od Osijeka i Slavonskog Broda, do Zagreba, Rijeke, Splita i Dubronika. U većini mjesta poslovnice rade od 09:00 do 21:00 – ali se radno vrijeme može promijeniti – ovisno o danu.

Za čitavu ponudu pogledajte hm.com, ali ako ne pronalazite što tražite, pregledajte ponude drugih trgovina u kategoriji Sport i Moda - poput Hervis, Intersport, Planet obuća, Deichmann, Decathlon, Zara, Takko, New Yorker, Mephisto i CCC.

 

Zgrabite najnovije komade u trgovini H&M

Assortment

H&M je jedan od vodećih modnih brendova na svijetu, i to nije bez razloga. U svojoj ponudi, H&M katalog nudi odjeću za žene, muškarce, djecu i bebe, kao i H&M Home proizvode za kućanstvo. U to su uključeni ukrasi, kao i svakodnevno pokućstvo poput posuđa, posteljine, itd.

H&M letak je najbolji način za uštediti pri kupovini odjeće, jer u H&M trgovini nećete stati na jednom artiklu. H&M katalog pregledajte na našim stranicama!

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji H&M katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine H&M -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.