KimbinoKimbino
Logo trgovine Lonia - Prehrana
3/5

Lonia katalog Lekenik - Akcija za ovaj tjedan 27.06.2022

OGLAS
OGLAS

Lonia katalog Lekenik

3/5
Actual brochure
Vjerojatno svi hrvatski kupci znaju za Lonia. Zahvaljujući širokom spektru proizvoda ovaj lanac je zauzeo jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu. Lonia nudi sve što vam treba po najnižim cijenama. Lonia redovito predstavlja posebne ponude. Posljednju, koja vrijedi od 27.06.2022, možete pronaći ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, Konzum, KTC, Lidl?

Još niste odlučili gdje biste kupovali? Lonia trgovine možete pronaći u mnogim gradovima, kao što su Zagreb, Kutina, Sisak, Bjelovar, Novska. Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.lonia.hr gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Idete u kupnju? Nema više potrebe da sa sobom nosite velike kataloge! Digitalna verzija aktualne ponude Lonia trgovine, mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Znate li da pomažete očuvati okoliš? Pitate se kako? Tako što ste listanje papirnatih kataloga Lonia trgovina zamijenili elektroničkima na internetu!

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Lonia u gradu Lekenik

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Lonia -
    Logo trgovine Lonia -