KimbinoKimbino
Logo trgovine Konzum - Prehrana
3/5

Konzum katalog Čakovec - Nova tjedna akcija od 30.06.2022

OGLAS
OGLAS

Konzum katalog Čakovec

3/5
Actual brochure
Tko još ne zna za Konzum? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu! Među kupcima Konzum je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Konzum redovito predstavlja posebne ponude. Posljednju, koja vrijedi od 30.06.2022, možete pronaći ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, KTC, Lidl, Lonia.

Ne znate li koji vam je Konzum dućan najbliži, pokušajte s trgovinom u gradu Zagreb, Osijek, Split, Varaždin, Velika Gorica. Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.konzum.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti slučaj! Počnite koristiti elektroničke kataloge Konzum trgovina na kimbino.hr i oslobodite se ograničenja. Pohvalno je što tražite nove ponude Konzum trgovine na internetu i time pomažete očuvanje okoliša.

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine ovako jednostavno? Dođite i vidite.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Konzum u gradu Čakovec

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Konzum -
    Logo trgovine Konzum -