Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Krapina
Logo trgovine NTL - Prehrana
3/5

NTL Krapina katalog novi od 30.03.2023 > tjedna akcija

OGLAS
OGLAS

NTL Krapina katalog – popusti svakih nekoliko tjedana

Akcija koju ćete pronaći u NTLu svakih nekoliko tjedana nudi popuste na raznovrsne proizvode raznih robnih marki (dobrim dijelom domaćih). NTL Krapina katalog novi započinje 30.03.2023, a pronaći ga možete ovdje.

Osim toga, možete pogledati i koja je istekla akcija, kao i lokacije NTL Krapina u blizini i radno vrijeme. Ne zaboravite kako NTL Krapina letak donosi informacije i o nagradnim igrama koje NTL često organizira.

 

NTL Krapina – velika grupa trgovaca


Nacionalni Trgovački Lanac je danas proširen u svakoj županiji Hrvatske, dok nekoliko trgovina možete pronaći u BiH. Sam NTL ima više od 255 prodajnih mjesta, dok se ne smije zaboraviti ni NTL grupacija.

Njeni su članovi Boso, Gavranović, Bakmaz, Robin Trgovina, Trgovina Krk i Dergez trgovine. Ova je grupacija najveća grupa trgovačkih lanaca u Hrvatskoj i zajedno drže više od 1100 prodavaonica diljem zemlje.

NTL se do sada pokazao jako korisnim za domaće poduzetnike, osobito za poljoprivrednike i voćare, jer redovito drži pozive za njihove proizvode, prilikom čega imaju priliku prodavati svoje voće i povrće na domaćim policama.

Više o tomu, nagradnim igrama koje organiziraju, i informacijama o proizvodima koje NTL prodaje na ntl.hr.

Ako NTL Krapina akcija nije po Vašoj mjeri, pogledajte akcije drugih trgovina - Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, Tommy i Studenac.

 

NTL Krapina – akcije na domaće robne marke


NTL Krapina katalog nudi popuste na razne robne marke, kako prehrambenih, tako i neprehrambenih proizvoda. Tako imamo Relax čajeve, Bellesa higijenske potrepštine, Woosh preparate za čišćenje i Zorela svježe povrće.

NTL Krapina letak nije jedina akcija koju možete zgrabiti! Svako malo, NTL organizira TV akcije, kao i nagradne igre. Trenutna je akcija dostupna ovdje, a pozivamo Vas da pronađete gdje je NTL Krapina u blizini i koje je NTL Krapina radno vrijeme i krenete u kupovinu što prije.

 

 

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu NTL u gradu Krapina

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine NTL -
Logo trgovine NTL -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.