KimbinoKimbino

Odjeća i obuća - Katalozi, letci, akcije online

Ovdje u kategoriji su Odjeća i obuća najnovije posebne ponude i letci Vaših omiljenih trgovina dostupni u Hrvatskoj koji redovito nude velika sniženja. Ovdje možete naći letke poznatih brendova poput Zara, New Yorker, Deichmann, Planet obuća, Takko, Orsay, Mephisto, Mango, H&M i PittaRosso, kako i mnoge druge.

Pogledajte naše najnovije ponude i uštedite dok kupujete! U odjeljku Odjeća i obuća, nalaze se 3 letci dostupni online. Od trenutnih ponuda u kategoriji Odjeća i obuća, izabrali smo ove letke koje svakako vrijedi pogledati:

Jeste li znali da se ponekad posebne ponude mogu mijenjati ovisno o gradu u kojem se trgovina nalazi? U Hrvatskoj najpopularniji gradovi su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar. Provjerite letke u jednom od njih ili odaberite svoj grad u gornjem desnom zaglavlju stranice. Na ovaj ćete način pratiti posebno odabrane ponude za Vašu regiju.

Hvala vam što ste odabrali Kimbino. Zaboravite na papirnate letke koji nam nikada nisu pri ruci kad nam zatrebaju. S Kimbinom imate na raspolaganju sve informacije koje se odnose na kategoriju Odjeća i obuća 24/7, a istovremeno smanjujete otpad od papirnih listića. Sjajno, zar ne?

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo