Logo trgovine Boso - Prehrana
3/5

Boso Draganić katalog novi, akcija od 08.12.2022

OGLAS
OGLAS

Boso katalog Draganić

3/5
Actual brochure
Boso je ime koje se može svrstati u najpoznatije trgovine među hrvatskim kupcima. Boso je postao jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Boso trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Nova ponuda? Boso ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 08.12.2022. nalazi se ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Bakmaz, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, Konzum, KTC, Lidl, Lonia.

Ne znate li koji vam je Boso dućan najbliži, pokušajte s trgovinom u gradu Vinkovci, Vukovar, Osijek, Slavonski Brod, Otok. Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.boso.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Boso trgovina. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude Boso trgovina tražite na internetu.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Boso ima specijalne ponude koje su toliko pristupačne da ćete uštedjeti mnogo novca. Kako osigurati da ne propustite nijednu specijalnu ponudu koju Boso nudi? Jednostavno: pretplatite se kako biste primali naše obavijesti, ili skinite našu aplikaciju Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Boso -
Logo trgovine Boso -