Logo trgovine Vrutak - Prehrana
3/5

Vrutak Tkon katalog, akcija od 01.11.2022

OGLAS
OGLAS

Vrutak katalog Tkon

3/5
Actual brochure
Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime Vrutak. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Lepeza proizvoda u svim Vrutak trgovinama toliko je široka da možete kupiti gotovo sve što trebate, po cijenama koje će vas očarati. Nova ponuda? Vrutak ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 01.11.2022. nalazi se ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, Konzum, KTC, Lidl.

U mnogim gradovima u Hrvatskoj možete kupovati u Vrutak trgovinama. Zanima vas u kojima ? Na primjer, u gradu Zagreb, Tkon, Ružić. Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.vrutak.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Vrutak trgovina. Provjeravanje ponuda koje Vrutak nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od korištenja printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primijetiti da koristite digitalnu verziju.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Kad se registrirate za primanje naših novosti ili skinete našu aplikaciju Kimbino, više nikada nećete propustiti specijalne Vrutak ponude, jer će vam uvijek biti omogućeno lako praćenje ponude Vrutak trgovina.

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Vrutak u gradu Tkon

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Vrutak -
Logo trgovine Vrutak -