Logo trgovine Bakmaz - Prehrana
3/5

Bakmaz Topusko BLACK FRIDAY 2022 Katalog Prosinac

OGLAS
OGLAS

Bakmaz katalog Topusko

3/5
Actual brochure
Skoro svatko zna za Bakmaz, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Mala je vjerojatnost da nećete pronaći ono što tražite u Bakmaz trgovinama, a usto ćete vjerojatno uštedjeti i novac. Nova ponuda? Bakmaz ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 24.11.2022. nalazi se ovdje. U drugim trgovinama mogli biste pronaći iste proizvode i po povoljnijim cijenama. Pokušajte s trgovinama kao što su Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, Konzum, KTC, Lidl, Lonia.

Bakmaz ima mnogo trgovina diljem Hrvatske. Kupnja je moguća u raznim mjestima, na primjer u gradu Zadar, Sveti Filip i Jakov, Novalja, Benkovac, Pakoštane. Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.bakmaz.hr direktno s ove stranice.

Idete u kupnju? Nema više potrebe da sa sobom nosite velike kataloge! Digitalna verzija aktualne ponude Bakmaz trgovine, mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Provjeravanje ponuda koje Bakmaz nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od korištenja printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primijetiti da koristite digitalnu verziju.

Kupovanjem potrepština na sniženju možete uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati jest koji je proizvod na sniženju, i u kojoj trgovini. To možete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Bakmaz ima specijalne ponude koje su toliko pristupačne da ćete uštedjeti mnogo novca. Kako osigurati da ne propustite nijednu specijalnu ponudu koju Bakmaz nudi? Jednostavno: pretplatite se kako biste primali naše obavijesti, ili skinite našu aplikaciju Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Bakmaz -
Logo trgovine Bakmaz -