KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad

Namještaj + CRNI PETAK 2022

Ovdje u kategoriji su Namještaj najnovije posebne ponude i letci Vaših omiljenih trgovina dostupni u Hrvatskoj koji redovito nude velika sniženja. Ne zaboravite provjeriti najpopularnije brendove kao što su JYSK, Emmezeta, Prima, Mömax, Harvey Norman, IKEA, Mima namještaj, Fero-term i Elgrad i mnoge druge.

Drago nam je što Vam možemo pomoći u kupovini. Letci su dostupni online u ovom odjeljku 3. Pogledajte najnovije i isplanirajte kupovinu još brže i jednostavnije:

Ako Vas zanimaju ponude trgovina u Vašem gradu, možete izabrati sa sljedećeg popisa najpopularnijih gradova: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar. U slučaju da se Vaš grad ne nalazi na popisu, možete ga ručno unijeti u gornje desno zaglavlje.

Ako želite biti informirani o novim ponudama svojih omiljenih lanaca, preuzmite aplikaciju Kimbino. koja Vas obavještava o novim letcima. Od sada, praćenje popusta bit će mačji kašalj. Hvala vam što ste odabrali Kimbino. Zaboravite na papirnate letke koji nam nikada nisu pri ruci kad nam zatrebaju. S Kimbinom imate na raspolaganju sve informacije koje se odnose na kategoriju Namještaj 24/7, a istovremeno smanjujete otpad od papirnih listića. Sjajno, zar ne?

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo