Logo trgovine Metro - Prehrana
3/5

Metro Grubišno Polje BLACK FRIDAY 2022 Katalog Prosinac

OGLAS
OGLAS

Metro katalog Grubišno Polje

3/5
Actual brochure
Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime Metro. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Među kupcima Metro je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Metro često predstavlja nove proizvode, a mnogi su i na akcijama. Zanima vas što možete kupiti za malo novca od 01.12.2022? Provjerite ovdje! Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, Konzum, KTC, Lidl?

Metro ima mnogo trgovina diljem Hrvatske. Kupnja je moguća u raznim mjestima, na primjer u gradu Zagreb, Kaštela, Poličnik, Osijek, Pula. Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.metro-cc.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti slučaj! Počnite koristiti elektroničke kataloge Metro trgovina na kimbino.hr i oslobodite se ograničenja. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Metro trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Želite uštedjeti novac? Pokušajte s kupovanjem proizvoda po nižim cijenama, uz malo strpljenja brzo ćete vidjeti razliku.

Nemojte propustiti nijednu posebnu ponudu trgovačkog lanca Metro. Registrirajte se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu aplikaciju Kimbino. Tako ćete imat potpun pregled aktualnih ponuda trgovine Metro. Vaš Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Metro -
Logo trgovine Metro -