KimbinoKimbino
Logo trgovine Metro - Prehrana
3/5

Metro katalog Sokolovac - Svi katalozi i akcije od 07.07.2022

OGLAS

Metro katalog Sokolovac

3/5
Actual brochure
Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime Metro. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Među kupcima Metro je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Metro često predstavlja nove proizvode, a mnogi su i na akcijama. Zanima vas što možete kupiti za malo novca od 23.06.2022? Provjerite ovdje! Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Kitro, Konzum, KTC, Lidl?

Metro ima mnogo trgovina diljem Hrvatske. Kupnja je moguća u raznim mjestima, na primjer u gradu Zagreb, Poličnik, Pula, Poreč, Kaštela. Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.metro-cc.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti slučaj! Počnite koristiti elektroničke kataloge Metro trgovina na kimbino.hr i oslobodite se ograničenja. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Metro trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Želite uštedjeti novac? Pokušajte s kupovanjem proizvoda po nižim cijenama, uz malo strpljenja brzo ćete vidjeti razliku.

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Metro -
    Logo trgovine Metro -