Logo trgovine Spar - Prehrana
3/5

Spar Ludbreg katalog novi od 22.03.2023 > letak i akcija

OGLAS
OGLAS

SPAR Ludbreg katalog – novi popusti Vas čekaju!

Spar Ludbreg u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Spar Ludbreg letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 22.03.2023 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Spar Ludbreg radno vrijeme.

 

Spar Ludbreg - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Spar Ludbreg u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Spar Ludbreg letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - spar.hr.

 

Spar Ludbreg - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Još Vas jednom pozivamo da Spar Ludbreg letak pregledate ovdje!

 

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Spar u gradu Ludbreg

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Spar -
Logo trgovine Spar -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.