Logo trgovine Kaufland - Prehrana
3/5

Kaufland katalog Poličnik - Nova tjedna akcija od 07.12.2022

OGLAS
OGLAS

Kaufland katalozi i letci - Poličnik

3/5
Actual brochure
Skoro svatko zna za Kaufland, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Kaufland trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Kaufland redovito predstavlja sjajne nove ponude. Zanima li vas što je trenutno aktualno, na primjer od 30.11.2022? Možete provjeriti ovdje. Također provjerite i ponude ovih trgovina: Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kitro, Konzum, KTC, Lidl, Lonia. Tamo biste lako mogli pronaći iste proizvode i po boljim cijenama.

Još niste odlučili gdje biste kupovali? Kaufland trgovine možete pronaći u mnogim gradovima, kao što su Zagreb, Zadar, Rijeka, Osijek, Čakovec. Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.kaufland.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti slučaj! Počnite koristiti elektroničke kataloge Kaufland trgovina na kimbino.hr i oslobodite se ograničenja. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Kaufland trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Kaufland ima specijalne ponude koje su toliko pristupačne da ćete uštedjeti mnogo novca. Kako osigurati da ne propustite nijednu specijalnu ponudu koju Kaufland nudi? Jednostavno: pretplatite se kako biste primali naše obavijesti, ili skinite našu aplikaciju Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Kaufland -
Logo trgovine Kaufland -