KimbinoKimbino
Logo trgovine Kaufland - Prehrana
3/5

Kaufland katalog Tkon - Nova tjedna akcija od 06.07.2022

OGLAS

Kaufland katalozi i letci - Tkon

3/5
Actual brochure
Skoro svatko zna za Kaufland, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Kaufland trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Kaufland redovito predstavlja sjajne nove ponude. Zanima li vas što je trenutno aktualno, na primjer od 06.07.2022? Možete provjeriti ovdje. Također provjerite i ponude ovih trgovina: Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kitro, Konzum, KTC, Lidl, Lonia. Tamo biste lako mogli pronaći iste proizvode i po boljim cijenama.

Još niste odlučili gdje biste kupovali? Kaufland trgovine možete pronaći u mnogim gradovima, kao što su Zagreb, Zadar, Rijeka, Osijek, Čakovec. Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.kaufland.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti slučaj! Počnite koristiti elektroničke kataloge Kaufland trgovina na kimbino.hr i oslobodite se ograničenja. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Kaufland trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Kaufland -
    Logo trgovine Kaufland -