Logo trgovine Tommy - Prehrana
3/5

Tommy Dugopolje katalog novi od 23.03.2023 > akcija tjedna

OGLAS
OGLAS

Tommy Dugopolje katalog – prvi izbor

Sa svojim je redovitim popustima Tommy vjerojatno najposjećenija trgovina u Dugopolju. Svaki Tommy Dugopolje letak donosi novu seriju sniženja, a ako ste član kluba vjernosti, možete si još dodatno povećati uštedu.

Tommy Dugopolje akcija Vam je promaknula? Nema veze, Tommy Dugopolje katalog novi izlazi svakih nekoliko tjedana i nemate potrebe za brigom. Trenutni počinje 16.03.2023 i možete ga pregledati ovdje, dok ćete na našim stranicama saznati i gdje je Tommy Dugopolje u blizini i koje je Tommy Dugopolje radno vrijeme.

 

Tommy Dugopolje – brzorastući lanac trgovina


Može se reći da je Tommy bez premca najpoznatiji lanac trgovina na cijeloj obali, ali se od nedavno počeo širiti i u unutrašnjost zemlje. Trenutno stoji na šestom mjestu najvećih lanaca u Hrvatskoj, ali je u rastućem trendu, tako da bi se te brojke uskoro mogle promijeniti.

U Hrvatskoj se mogu pronaći 226 trgovina i više od 4000 djelatnika koji police svaki dan pune 70% domaćim proizvodima! Ovo čini Tommy izrazito važnim promotorom hrvatskih proizvođača, jer se Tommy Dugopolje akcija većinom odnosi na upravo naše proizvode.

Uz to sve moramo i podsjetiti da Tommy ima svoj klub vjernosti u kojemu skupljanjem bodova možete dobiti velike popuste (čak i na već snižene artikle).

Osim u Primorju, Tommy se proširio na Zagreb, Samobor i Vrbovec – o daljnjim proširenjima saznajte na tommy.hr, a ako ne pronalazite što ste tražili, pogledajte druge trgovine, poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Studenac.

 

Tommy Dugopolje – domaći brendovi po hit cijenama


Iako Tommy Dugopolje katalog nudi popuste na mnoge poznate brendove, isto ćete tako pronaći popuste na domaće brendove i Tommyjeve robne marke, poput marki Delicato, Primax i Domax.

Tommy Dugopolje letak nekada nudi i tematske popuste, a svako malo se obnavlja Tommy Dugopolje katalog novi, tako da imate priliku uštediti na različitim artiklima.

Ako ne znate gdje je, na našoj stranici provjerite lokaciju Tommy Dugopolje u blizini i točno Tommy Dugopolje radno vrijeme.

 

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Tommy u gradu Dugopolje

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Tommy -
Logo trgovine Tommy -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.