Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Garešnica
Logo trgovine Konzum - Prehrana
3/5

Konzum Garešnica katalog od 30.03.2023 > Nova tjedna akcija

OGLAS
OGLAS

Konzum Garešnica katalog – novi popusti Vas čekaju!

Konzum Garešnica u svom asortimanu nudi prehrambene artikle, potrepštine za čišćenje doma, kao i poneke kućanske aparate i alate (iako u ograničenoj ponudi). Sve ovo i još mnogo toga na popustima nudi novi Konzum Garešnica letak!

Pregledajte novi katalog, s početkom 30.03.2023 ovdje i napišite popis za iduću kupovinu. Ako Vas zanima neka od starijih akcija, i njih možete pronaći na našim stranicama, kao i lokaciju u blizini i Konzum Garešnica radno vrijeme.

 

Konzum Garešnica - artikli na sniženju su spremni

 

Trgovina Konzum Garešnica u svojoj ponudi drži artikle kojima možete opremiti čitavo kućanstvo. Trebate li manje kućanske aparate poput kuhala ili ipak hranu i piće za napuniti police? Sniženja na sve to možete pronaći već danas.

Akcija se odnosi na svakodnevni uredski i školski pribor, kao i sve vrste prehrambenih proizvoda (od prerađevina poput namaza i paštetal, do sirovog mesa i ribe), dodataka prehrani, mliječnih i pekarskih proizvoda.

Higijenski preparati poput gelova i šampona, sapuna, menstrualnih uložaka, toaletnog papira i ubrusa, kao i gelova i pjena za brijanje su također sniženi.

Ako Konzum Garešnica letak ne nudi popuste kakvi Vam odgovaraju, slobodno pregledajte ponudu drugih trgovina (Lidl, Tesco, Billa, Kaufland, Terno, Albert, Globus, Makro, Country Life i Enapo), a njihovu čitavu ponudu pregledajte na web stranicama - konzum.hr.

 

Konzum Garešnica - akcije se obnavljaju

 

Ako propustite ovu akciju – ne brinite! Svakih nekoliko tjedana izlazi novi katalog s novim popustima, tako da nećete propustiti ništa.

Isto tako ćete pronaći i tematske popuste prilikom blagdana, školske i ljetne sezone.

Još Vas jednom pozivamo da Konzum Garešnica letak pregledate ovdje!

 

OGLAS
OGLAS

Mjesta za pohranu Konzum u gradu Garešnica

Izvor: here.com

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

U trgovinu

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Konzum -
Logo trgovine Konzum -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.